Αθλητισμός

Η ΓΕΚ βράβευσε τον Δημήτρη Αντωνάτο

273views

Η ΓΕΚ βράβευσε τον Δημήτρη Αντωνάτο

Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας βράβευσε σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής» τον πρωταθλητή της σφαιροβολίας Δημήτρη Αντωνάτο για τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις του:

  • Το Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2023 της Σλοβενίας.
  • Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ιερουσαλήμ.
  • Την επίτευξη της καλύτερης επίδοσης για φέτος στον κόσμο στην κατηγορία Κ18 (20,98μ με σφαίρα 5 κιλών στο Μίτινγκ «Βιλαέτεια»).

Η βράβευση συνοδεύτηκε από ειδικό χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ το οποίο απένειμε εκ μέρους της ΓΕΚ και των χορηγών της ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και πρώτος προπονητής του Δημήτρη κ. Νίκος Μεταξάς.

Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας θέλει να συγχαρεί τον Δημήτρη Αντωνάτο, την οικογένειά του και τον προπονητή του Γρηγόρη Τζωρτζιάδη για τις πρόσφατες επιτυχίες οι οποίες τιμούν και προβάλλουν τον σύλλογο, την Κεφαλονιά και την Ελλάδα.

Η ΓΕΚ στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά του Δημήτρη και θα συνεχίσει να το κάνει και την επόμενη χρονιά.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.