Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν τα δύο εσωτερικά πρωταθλήματα μονού ανδρών του ΚΟΑ

178views

Με νικητές τους Τόλη Κωνσταντίνο και Φραγκισκάτο Γεράσιμο ολοκληρώθηκαν τα δύο εσωτερικά πρωταθλήματα μονού ανδρών που διοργάνωσε ο ΚΟΑ.

Ο Τόλης πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό τουρνουά επικράτησε στον τελικό με 2-0 σετ του Κόμητα Γεράσιμου. Αντίστοιχα ο Φραγκισκάτος στον τελικό του consolation νίκησε με 2-0 σετ τον Βαβάση Χριστόφορο.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα δύο τουρνουά θα χρησιμοποιηθούν εξ’ ολοκλήρου για την αναβάθμιση του φωτισμού των γηπέδων Νο4 και Νο 5.

Σε αυτό το σημείο ο ΚΟΑ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στα μέλη Λιάτο Μιχάλη, Μαρκάτου Νίκη, Στελλάτο Σπύρο, Βαλλιανάτο Γεράσιμο και Λουμπαρδιά Δημήτρη για την ευγενική τους χειρονομία να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια αναβάθμισης του φωτισμού.

Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των αθλητών και των μελών του ο ΚΟΑ, με ιδίους πόρους, συνεχίζει τη συστηματική προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των γηπέδων τένις.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος

 

 

Ο Γραμματέας

 

Ανδρεόλα Ελένη Μπόβολος Χαράλαμπος

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.