
Έχει ξεκινήσει η διάθεση καρτών Διαρκείας του Παλληξουριακού για την νέα αγωνιστική περίοδο
Μετά την ανταπόκριση και την ζήτηση των τελευταίων ημερών, η ομάδα μας ενημερώνει τους φίλους της ότι από αύριο, Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται και από τα επίσημα σημεία πώλησης σε Ληξούρι, Αργοστόλι και Σάμη.
Η ομάδα μας ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και σε θέλει δίπλα της σε κάθε βήμα αυτής της μεγάλης πρόκλησης.
🎟️ Εξασφάλισε την κάρτα διαρκείας σου και γίνε μέρος της προσπάθειας του συλλόγου, στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα μας.
❤️ Όλοι μαζί, μία ομάδα! Όλοι μαζί για την Κεφαλονιά και τον Παλληξουριακό!
*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.









