Οικονομία

Το Επιμελητήριο συμμετείχε στην FOOD & DRINK EXPO

187views

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ FOOD & DRINK EXPO

Στην Food & Drink Expo στο Birmingham συμμετείχε το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 500 εκθέτες ενώ η επισκεψιμότητα της ξεπέρασε τους 40.000 επαγγελματίες και ιδιώτες. Εντός του περιπτέρου μας υπήρχε chef ο οποίος μαγείρευε ζωντανά με τα προϊόντα μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μυηθούν σε μία μοναδική γαστρονομική απόλαυση.

Το περίπτερο μας επισκέφθηκε και η Εμπορική Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας, στην οποία οι υπάλληλοι της Περιφέρειας προσέφεραν ένα αναμνηστικό λεύκωμα των ελληνικών νησιών.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση, γεμίζοντας με γεύσεις και αρώματα των νησιών μας τον εκθεσιακό χώρο.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.