Πολιτική

Σχόλιο της Τ.Ε. Κεφ/νίας και Ιθάκης του ΚΚΕ για κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Καππάτο: Στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

82views

Σχόλιο της Τ.Ε. Κεφ/νίας και Ιθάκης του ΚΚΕ.

Στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μία ανούσια και αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση μεταξύ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή της ΝΔ στην Κεφαλονία και την Ιθάκη για το εάν ο τελευταίος εκπροσωπεί ως δικηγόρος τράπεζες και Funds ενάντια σε δανειολήπτες σε πλειστηριασμούς. Ξεχνούν φαίνεται ότι πάνω στο έδαφος των νόμων που έχουν από κοινού ψηφίσει διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις (Ν Δ- ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ξανά ΝΔ ) κατήργησαν την όποια ελάχιστη προστασία της πρώτης κατοικίας, καθιέρωσαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θέσπισαν ως «ιδιώνυμο» ποινικό αδίκημα τις δίκαιες κινητοποιήσεις ενάντιά τους, με αποτέλεσμα να διώκονται ποινικά στελέχη και μέλη του κινήματος και του ΚΚΕ, ψήφισαν την πώληση των «κόκκινων» δανείων στα funds, ολοκληρώνοντας το έγκλημα η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ με τον νέο πτωχευτικό κώδικα. Γι’ αυτό ο λαός των νησιών μας δεν πρέπει να επιλέξει κανέναν από τους δύο και τους πρόθυμους συγκυβερνήτες τους. Όσο πιο αδύναμα θα είναι τα κόμματα αυτά, και όσο πιο δυνατό βγει το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, τόσο πιο δυνατός θα γίνεται ο λαός για να διαμορφώσει πραγματικές θετικές εξελίξεις προς όφελός του.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.