Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Λιμενικός Σταθμός στο Ληξούρι

164views

Λιμενικός Σταθμός στο Ληξούρι

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου είχα συναντήσεις για θέματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Με τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συζητήσαμε την ίδρυση Λιμενικού Σταθμού στο Ληξούρι, μετά από αίτημα που είχαμε υποβάλει με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Κατσιβέλη τους προηγούμενους μήνες. Ο Υπουργός υπέγραψε την απόφαση ίδρυσης του σταθμού που ήδη εστάλη στο ΣτΕ. Ακολούθως θα εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για την ίδρυση του σταθμού.

Με αυτό τον τρόπο το Ληξούρι και η Παλική αποκτούν μια σημαντική δομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών και της τοπικής οικονομίας, με θετικό αποτύπωμα για την εμβέλεια της πόλης.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Υπουργό για την ανταπόκριση.

Στη συνέχεια συναντήθηκα με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη. Με τον κ. Γενικό συζητήσαμε για τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αλλά και προγραμματισμό των επόμενων έργων τόσο για λιμάνια, όσο και για την ύδρευση σε οικισμούς των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.