Αθλητισμός

Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου στο Τάραντο της Ιταλίας

170views

Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου στο Τάραντο της Ιταλίας»

 

Την Κυριακή  πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου στο Τάραντο της Ιταλίας. Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς  κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία PTVI 3 με συνολικό χρόνο 1:04.04 μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια τους να προκριθούν στους Παραολυμπιακούς του Παρισιού.

Για τον Γεράσιμο Λιγνό και τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου η αγωνιστική χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο  κατακτώντας ένα μετάλλιο το οποίο δικαιούντο με τις εμφανίσεις τους και τη συνολική τους αγωνιστική άνοδο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                                 Παγανοπούλου Ιουλία

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.