Κοινωνία

Ο Πόρος και ο Φάρος Αγίων Θεοδώρων της Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

211views
Ο Πόρος και ο Φάρος Αγίων Θεοδώρων της Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!
Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό συμπατριώτη μας παρουσιαστή Νίκο Μάνεση και τον πανάξιο συνεργάτη του Χρήστο Βαρθαλίτη που νωρίτερα σήμερα στην πρώτη σε τηλεθέαση και έγκριτη ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” πρόβαλαν βίντεο που έστειλε ο λαμπρός Κεφαλονίτης Γεράσιμος (Τζέρυ) Γασπαρινάτος και εγώ!
Πιο συγκεκριμένα, προβλήθηκε βίντεο μου από την κακοκαιρία νωρίς το πρωί από την Παραλία Αράγια του Πόρου της Κεφαλονιάς μας όπου φαίνονται και τα έργα πεζοδρόμησης που γίνονται. Στην άμεση συνέχεια προβλήθηκε ένα πανέμορφο βίντεο από τον Γεράσιμο (Τζέρυ) Γασπαρινάτο από τον Φάρο Αγίων Θεοδώρων στο Αργοστόλι!
Τέλος, αν και ο Γεράσιμος (Τζέρυ) Γασπαρινάτος ήταν να βγει και ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση ακυρώθηκε λόγω της βελτίωσης του καιρού στην Κεφαλονιά μας κατά την διάρκεια της εκπομπής.
Σπύρος Καγκάδης
https://youtu.be/w_G28wr-a3M?feature=shared
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.