Αθλητισμός

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Βαλλιάνειου Γενικού Λυκείου Κεραμειών αντιμετώπισε την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ζακύνθου

1kviews

ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ

 

Η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου μας αντιμετώπισε τη Δευτέρα 9/5/2022 στον τελικό της περιφέρειας Ιονίων Νήσων την αντίστοιχη ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ζακύνθου. Ο αγώνας έγινε στην Ζάκυνθο. Η ομάδα μας καθώς έπαιζε εκτός έδρας και μπροστά σε  Ζακυνθινούς θεατές, δέχτηκε ένα  αυτογκόλ μετά από σύγχυση στην περιοχή μας.

Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας ανέβηκε κατακόρυφα και έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, καθώς απώλεσαν δύο μοναδικές ευκαιρίες παίκτες του Λυκείου μας, βρισκόμενοι μόνοι απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην συνέχεια του παιχνιδιού και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας αποβλήθηκε δίκαια, καθώς έπιασε την μπάλα με τα χέρια  εκτός περιοχής. Έτσι από τη  συγκεκριμένη φάση  η ομάδα συνέχισε με 10 παίκτες. Προσπάθησαν έστω και με αυτές τις συνθήκες να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, κάτι που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς αντιμετώπιζαν μια πολύ καλή ομάδα. Τρία λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, το Λύκειο της Ζακύνθου, σε αντεπίθεση πέτυχε το 2-0 και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το Βαλλιάνειο Γενικό Λύκειο  Κεραμειών ευχαριστεί τους γηπεδούχους   και τον υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Κάρδαρη Παναγιώτη  για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας και εύχεται στην πρωταθλήτρια ομάδα των Ιονίων Νήσων καλή συνέχεια στους αγώνες της.

Οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα της ομάδας μας με το 2ο Πειραματικό Λύκειο Λευκάδας που έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Αργοστόλι, και στον οποίο το ΓΕΛ Κεραμειών επικράτησε με 1-0. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το kefalonitis.com

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.