Πολιτική

Ο Παναγιώτης Ιγγλέσης “αδειάζει” τον Διονύση Μινέτο για τον λαϊκισμό του για τα κτίρια της παραλίας Αργοστολίου

323views

Με μια αιχμηρή ανάρτηση του το στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη Παναγιώτης Ιγγλέσης “αδειάζει ” τον αντιδήμαρχο του Μιχαλάτου Διονύση Μινέτο που έξι μήνες πριν τις εκλογές αποφάσισε να “ρίξει πυροτεχνήματα ” για τα κτίρια της παραλίας του Αργοστολίου .

Ας διαβάσουμε όμως την ανάρτηση του Παναγιώτη Ιγγλέση :

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου..σχετικά με το κτιριακο συγκρότημα της παραλίας..έχω να προσθέσω τα πιο κατω:

Ο ιδιοκτήτης του έργου που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο δήμος..”κατά κανόνα είναι και αυτός που συλλαμβάνει την ιδέα για το έργο ”

ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ

Να κάνει την πρόταση του πλήρως τεκμηριωμένη τεχνικά και οικονομικά!!!

και να ακολουθησει η διαβούλευση με τους εμπλεκομενους..και τους πιθανούς μελλοντικούς χρήστες ( δεν αποτελεί δημοσιο έργο ώστε οι τελικοί δικαιούχοι να είναι το ευρέως κοινό η ο πολίτης)

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ Η δημοτική αρχή..επέλεξε την προχειρότητα και την λήψη φωτογραφιών για εντυπωσισμο!!!όπως η συνήθης πρακτική..της

παράδειγμα…Η πλήρωση με νερό στην κολυμβητικής δεξαμενή!!!!!!!!!

Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανάρτηση του Υπεύθυνου Τεχνικών Έργων Διονύση Μινέτου για το ζήτημα των κτιρίων της αγοράς:

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Διαχρονικά, οι απόψεις για τη χρησιμότητα του κτιριακού συγκροτήματος της Κεντρικής Αγοράς της πόλης είναι πολλές και ποικίλες.

Α) Να κηρυχτεί διατηρητέο και να δοθεί σε πολιτιστικές χρήσεις.

Β) Να κατεδαφιστεί για να ανοίξει η θέα προς τη θάλασσα και να γίνει πάρκο.

Γ) Να κατεδαφιστεί και να γίνει χώρος στάθμευσης που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή.

Δ) Να κατεδαφιστούν τα μισά κτίρια.

Ε) Να παραμείνει ως έχει σήμερα.

Και σίγουρα υπάρχουν και άλλες, ακόμη περισσότερες προσεγγίσεις.

Τα σοβαρά σεισμικά γεγονότα στην ευρύτερη γειτονιάς μας είναι στην ημερήσια διάταξη και επομένως, είναι χρήσιμος ένας δευτεροβάθμιος αντισεισμικός έλεγχος για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, όποια άποψη και αν έχουμε σχετικά με την χρησιμότητά του.

Το συγκρότημα από απόσταση μοιάζει να είναι ένα ενιαίο κτίριο. Ωστόσο, αποτελείται από 8 ξεχωριστά κτίρια με αρμό διαστολής μεταξύ των κτιρίων από 5 έως 9 εκατοστά.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.