Πολιτική

Ο Νικόλας Φαραντούρης για ιδιωτικοποιήσεις, εκλογές και μετεκλογικές συνεργασίες

105views

Στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel και στην δημοσιογράφο Μάιρα Μπάρμπα μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης για τα θέματα της επικαιρότητας, τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες:

1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας είπε, σε ένα εξωραϊσμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, πως θα άρει τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες σε ζητήματα ασφάλειας και διαφάνειας με τις οποίες δεν ασχολήθηκε επί τέσσερα χρόνια. Είναι προφανής η αδυναμία του επιτελικού του κράτους.

2. Η κυβέρνηση της ΝΔ το 2013 είχε συμφωνήσει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα στο σιδηρόδρομο: δίκτυα, υποδομές, εμπορική δραστηριότητα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαίρεσε το δίκτυο υποχρεώνοντας μάλιστα τον ανάδοχο της εμπορικής δραστηριότητας σε έργα ασφαλείας από τα οποία όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον απάλλαξε.

3. Κυβέρνηση συνεργασίας προβλέπουν όχι μόνο η απλή αναλογική, αλλά και οι ανάγκες για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος. Και, βεβαίως, κυβέρνηση συνεργασίας με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με την σημερινή αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την απορρύθμιση στον βωμό του κέρδους.

Δείτε τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη:

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.