Κοινωνία

Οι δράσεις του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Σωματείο “Λυσίππη”

188views

Δελτίο τύπου για δράσεις φιλανθρωπικού και πολιτιστικού σωματείου «Λυσίππη», παραρτήματος των Θυγατέρων της Πηνελόπης της AHEPA – Ευχές

α) Καλοκαιρινή συναυλία

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι από τα έσοδα της μεγάλης καλοκαιρινής μας συναυλίας με τις Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη, όπως σας είχαμε ανακοινώσει, πραγματοποιήσαμε μια αξιόλογη χρηματική δωρεά στο σωματείο «Φλόγα – Σύλλογος παιδιών γονέων με νεοπλασματική ασθένεια». Σας ευχαριστούμε θερμά όλους που πάντοτε ανταποκρίνεστε στις εκδηλώσεις μας γνωρίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκάστοτε δράσης μας.

β) Εκδρομή με παιδιά Ορφανοτροφείου

Σπίτι δεν είναι μόνο όπου γεννιέσαι. Είναι και όπου υπάρχει ασφαλής αγκαλιά και φροντίδα. Την Κυριακή 19/11 πήγαμε εκδρομή στη Σκάλα και τον Πόρο μαζί με τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ τις επιμελήτριες και το ΔΣ του Ορφανοτροφείου.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να περάσετε με υγεία και αγάπη τις γιορτές των Χριστουγέννων και το 2024 να φέρει σε όλον τον κόσμο ειρήνη!

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες δράσεις μας.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος Ειρήνη Στεφάτου

και το Δ.Σ. του σωματείου «Λυσίππη»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.