Αθλητισμός

Η προκήρυξη του 11ου Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου

439views

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 11ου Βαλλιανείου

(Όσοι από εσάς ενδιαφέρεΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 11ου Βαλλιανείουσθε να προσφέρετε ως εθελοντές, στα δρώμενα την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα επικοινωνήστε μαζί μας.)

Ο πολύ αναμενόμενος «11οs ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου, είναι προ των πυλών. Ημερομηνία διεξαγωγής του, η 26η Mαρτίου 2023. Σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία.

Αφετηρία- τερματισμός η Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου

Κατά τα άλλα τρέχουμε στην κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αλλά στο ύψος του Βιολογικού, μπροστά από το εστιατόριο του Όσκαρ, με επιτόπου ανατροπή επιστρέφουμε στην πλατεία από την ίδια ακριβώς πορεία. Η διαδρομή είναι βατή, ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θέα, σε ένα ειδυλλιακό πάντρεμα πλούσιας βλάστησης και θαλάσσιου στοιχείου σε μία περιοχή τουριστική και προσφιλής σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Διαδρομές για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα:

Παιδικοί Αγώνες:

50 Μ

Νήπια έως 5 ετών κορίτσια

Νήπια έως 5 ετών αγόρια

100 Μ

6 και 7 ετών κορίτσια

6 και 7 ετών αγόρια

100 + Μ

8-10 ετών κορίτσια

8-10 ετών αγόρια

11 και 12 ετών κορίτσια

11 και 12 ετών αγόρια

 

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10ΚΜ

– 13-18 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

– 13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

 

– 19- 34 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

– 19-34 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

– 35-49 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

– 35-49 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

– 50-60 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

– 50-60 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

 

– 61 + ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

– 61+ ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

– 61 + ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά πλαισιώνεται από μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις για το κοινό με πλούσιο θέαμα για όλους. Για τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα άλλα αγωνιστικά γεγονότα θα υπάρξουν και άλλες προσεχείς αναρτήσεις.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δείτε αναλυτικά:

 

10.30-11.15 Συμπληρωματικές εγγραφές ενηλίκων και παραλαβή αριθμών όσων δεν τους έχουν παραλάβει την προηγούμενη του αγώνα. Γράφονται έως 50 ενήλικες επιπλέον της ηλεκτρονικής εγγραφής με επίσημη χρονομέτρηση και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν επιπλέον λαμβάνουν μέρος χωρίς καταγραφή χρόνου. Υπογραφή υπευθύνων δηλώσεων για αγώνες ανηλίκων-ενηλίκων. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ 10ΚΜ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο ενώ οι νικητές των κατηγοριών βραβεύονται ξεχωριστά.

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση της ΠΙΝ-ΠΕ Κεφαλληνίας, του Δήμου Αργοστολίου και τελεί πάντα υπό την Αιγίδα του Βαλλιανείου Κληροδοτήματος, με την υποστήριξη χορηγών. Όλοι οι φορείς και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνδράμουν στην προσπάθειά μας, θα δημοσιοποιούνται κατά περίπτωση σε επόμενες ανακοινώσεις μας, κατά τον αγώνα ή μετά το πέρας αυτού .

Προθεσμία εγγραφών 21/3/2023

Λινκ εγγραφών:

 

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=7d9ca05a7fddefc9533d4fb512ba7bb9&l=GR

 

 

Για τους εκτός νησιού αθλητές προβλέπεται διαμονή και διατροφή δωρεάν για πεπερασμένο αριθμό ατόμων. Δηλώστε συμμετοχή έως 17/3/2023 στο vsamoli@yahoo.gr

Eκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Διονύσιος Φωκάς, Αικατερίνη Φωκά, Ευαγγελία Σαμολή

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.