Αθλητισμός

Οι αθλητές του ΚΟΑ συμμετείχαν στους αγώνες MASTERS 2023 της ΣΤ’ Ένωσης στον Α.Ο.Α Πάτρας

206views

Αργοστόλι, 22 Ιανουαρίου 2024

Σάββατο και Κυριακή 20 και 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες MASTERS 2023 της ΣΤ’ Ένωσης στον Α.Ο.Α Πάτρας, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες των Σωματείων της Ένωσης οι οποίοι βρίσκονται μέσα στην πρώτη 8αδα της βαθμολογίας των κατηγοριών τους.

Από τον όμιλό μας έλαβε μέρος η αθλήτρια Αναλυτή Αναστασία η οποία αγωνίσθηκε στην κατηγορία Κ12 κατακτώντας την 5η θέση, ενώ έλαβε την 7η θέση στην γενική κατάταξη στην κατηγορία Κ12 για το 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την αθλήτρια και τους γονείς της και της εύχεται καλή συνέχεια με πολλές ακόμη διακρίσεις. Συγχαίρει επίσης τους προπονητές του ομίλου για το έργο τους που συμβάλει στην εξέλιξη και ανάδειξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών του ομίλου.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος

 

 

Ο Γραμματέας

 

Ανδρεόλα Ελένη Μπόβολος Χαράλαμπος

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.