Πολιτική

Με επιτυχία το διήμερο εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

53views

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ

 

Ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη συνδρομή των Τοπικών μας Οργανώσεων. Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματός μας συμμετείχαν το Σάββατο σε πολιτικές εκδηλώσεις στο Αργοστόλι και το Ληξούρι με ομιλητές τον Βουλευτή Επικρατείας Δημήτρη Μάντζο και τους Υπ. Ευρωβουλευτές, Γιώργο Καλλιακμάνη και Κατερίνα Ρίζου. Συζητήθηκε η πολιτική επικαιρότητα σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, η σημασία των Ευρωπαϊκών Εκλογών στη καθημερινότητά μας, με πίστη στον ιστορικά φιλοευρωπαϊκό μας ρόλο.

 

Τη Κυριακή με το Βουλευτή Επικρατείας, Δημήτρη Μάντζο και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε περιοδεία στην Ιθάκη, συνάντηση με το Δήμαρχο του νησιού κ. Διονύσιο Στανίτσα και πολιτική εκδήλωση στο Βαθύ.

 

Στις Ευρωεκλογές δηλώνουμε με την ψήφο μας ποια Ευρώπη θέλουμε. Μία Ευρώπη με ισχυρά κοινά εργαλεία αλληλεγγύης, που μειώνουν τις ανισότητες, ενισχύουν τις οικονομίες και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Κρατών – Μελών. Την 9η Ιουνίου στέλνουμε παράλληλα μήνυμα ανατροπής, απέναντι στην κυβέρνηση της αλαζονείας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.