Αθλητισμός

Μετά την Κέρκυρα, σειρά είχαν οι Παξοί και Αντίπαξοι

60views

Μετά την Κέρκυρα, σειρά είχαν οι Παξοί και Αντίπαξοι. Ο δρομέας Ζαχαριάδης Γιώργος, μετά την ολοκλήρωση των 185 χλμ περιμετρικά της Κέρκυρας, έφτασε στον επόμενο σταθμό που ήταν οι Παξοί και Αντίπαξοι.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, μικρές μεν οι διαδρομές αλλά δύσκολη η πρόσβαση, με αποτέλεσμα να καταναλωθεί ο χρόνος στα καράβια. Όμως, κατά κάποιον τρόπο ήταν ωφέλιμη η διάνυση λίγων χλμ, αφού του δόθηκε η δυνατότητα να ξεκουραστεί από τις ήδη μεγάλες αποστάσεις που διένυσε σε Κύθηρα (100 χλμ), Ζάκυνθο (140) και Κέρκυρα (185).

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Κυριακής 16/6/2024 διένυσε 14 χλμ στους Αντίπαξους και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, 24,5 χλμ στους Παξούς. Μάλιστα, η διαδρομή στους Παξούς είχε τις δυσκολίες της με τις πολλές ανηφόρες!

Την Δευτέρα 17/6/2024, φτάνει Λευκάδα, όπου θα προσπαθήσει να διανύσει περίπου 80-85 χλμ περιμετρικά του νησιού. Συνέχεια θα έχουν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.