Αθλητισμός

Στην Πάτρα ο ΝΟΑ για την Χειμερινή Ημερίδα Αγωνιστικών Κατηγοριών- Ο αθλητής Γεράσιμος Μαρτσέλος σε άριστη αγωνιστική κατάσταση

228views

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας ενημερώνει ότι στις 26-11-2022 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο  Κολυμβητήριο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε η Χειμερινή Ημερίδα Αγωνιστικών Κατηγοριών. Μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 20 Σύλλογοι της Περιφέρειάς μας και αγωνίστηκαν 450 κολυμβητές – τριες .

Σε αυτή τη διοργάνωση ο όμιλός μας συμμετείχε με τον  αθλητή Γεράσιμο Μαρτσέλο , ο οποίος κατάφερε να κολυμπήσει και να δείξει την άριστη αγωνιστική του κατάσταση, παρόλο που προπονείται στη θάλασσα, λόγω κλειστού κολυμβητηρίου για επισκευή .

Αξιοσημείωτες οι επιδόσεις του Γεράσιμου Μαρτσέλου ο οποίος κατάφερε να τερματίσει σε όλα του τα αγωνίσματα 1ος. Αναλυτικά :  στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 24.23  στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 55.57 και 50μ. πεταλούδα με χρόνο 27.75.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΑ συγχαίρει τον αθλητή του που βρίσκεται στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ακόμη και προπονείται κάτω από δύσκολες συνθήκες ,όμως  καταφέρνει να διαπρέπει σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο,παράλληλα να βρίσκεται σε ένα επίπεδο πολύ υψηλό και να εκπροσωπεί το σύλλογό μας, το νησί μας, το Δήμο μας σε Πανελλήνιο επίπεδο εξαιρετικών επιδόσεων.

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την παρουσία του ,είμαστε όλοι  περήφανοι για σένα.

Επίσης συγχαιρούμε τους γονείς του που στηρίζουν και εμπιστεύονται το σύλλογό μας.

Με χαρά παρατηρούμε ότι τα έργα στο κολυμβητήριο μας προχωράνε και σύντομα θα μπορούν οι αθλητές μας που τόσο αγωνιούν να προπονηθούν σε αυτό, ευχόμαστε ο χρονικός ορίζοντας που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή να επαληθευτεί, έχουμε ανάγκη τη στήριξη του Δήμου μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Τέλος ευχαριστούμε την προπονήτρια και σύνοδο του κ.  Αλεξία Μωραΐτου .

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.