Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Η Χορωδία τη ΕΡΤ σε μια μοναδική συναυλία αφιέρωμα στα Επτάνησα και την Κεφαλονιά την Δευτέρα 20 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”

101views

Την 21 Μαΐου 2024, συμπληρώνονται 160 χρόνια από τότε που τα νησιά μας ενώθηκαν με την Ελλάδα. Αυτή την Ιστορική Επέτειο, που γιορτάζουμε κάθε χρόνο , φέτος θα γιορτάσουμε , εκτός των άλλων , με μια μοναδική Χορωδιακή βραδιά .

Την Δευτέρα 20 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο, στο Αργοστόλι, στις 9 μμ. θα έχουμε την μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε την περίφημη ΧΟΡΩΔΙΑ της ΕΡΤ, που θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα Επτάνησα και την Κεφαλονιά !

Την ιστορική αναφορά για την Ένωση και τον αγώνα των Ριζοσπαστών θα κάνει η φιλόλογος καθηγήτρια Ελπινίκη ( Νίκη ) Μαζαράκη.

Την Επετειακή αυτή εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς της ΠΙΝ και ο Δήμος Αργοστολίου.

Την οργάνωση της έχει αναλάβει ο Σύλλογος της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου, που είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία της πρόσκλησης της Χορωδίας της ΕΡΤ.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές και την Ναυτιλιακή Εταιρεία ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, που προσφέρει δωρεάν την μετακίνηση της χορωδίας.

Σας περιμένουμε για να τιμήσουμε την σημαντική αυτή Επέτειο με μια σπουδαία και μοναδική συναυλία .

Το ΔΣ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.