Πολιτική

Η θέση του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

95views

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με απόφαση της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης, του Πολιτικού Συμβουλίου και του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, στις δημοτικές εκλογές δεν δόθηκαν χρίσματα σε δημοτικούς συνδυασμούς, αλλά ενθαρρύνθηκαν τα στελέχη του κόμματος μας στον κάθε τοπικό δήμο, να στηρίξουν αυτόνομες – ανοιχτές αυτοδιοικητικές παρατάξεις με βάση τη δραστηριοποίησή τους στην τοπική κοινωνία.

Αυτή είναι μια πολιτική στρατηγική που εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε νοοτροπίες. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. απομακρύνεται από την «πατροπαράδοτη» συνήθεια των τοπικών χρισμάτων που συντηρούν και συντηρούνται από τα παλαιοκομματικά συστήματα. Στηρίζει τις ελεύθερες και κομματικά ακηδεμόνευτες τοπικές διεργασίες.

Πολιτικό χαρακτήρα όμως διατηρούν οι περιφερειακές εκλογές και εκεί το Κίνημα μας έλαβε απόφαση για αυτόνομη κάθοδο σε όλη τη χώρα. Στα Ιόνια Νησιά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στηρίζει τη Παράταξη «Μένουμε Ιόνιο» με Υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαρία Δρυ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα στελέχη μας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  Είμαστε σίγουροι, ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ο προεκλογικός αγώνας που θα διεξάγουν, θα πρεσβεύει τις αξίες και τα ιδανικά του Κινήματος μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.