Αθλητισμός

Επίσκεψη του Νίκου Μοντεσάντου μέλους του ΔΣ της ΕΦΟΑ στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς για το Τουρνουά Βετεράνων

537views

Επίσκεψη κ. Νίκου Μοντεσάντου – μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς με την λήξη του Τουρνουά Βετεράνων ΄22 με την συμμετοχή 648 αθλητών και αθλητριών.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς ιδρύθηκε το 1932. Είναι το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο στην Ελλάδα.

Σήμερα εκτείνεται σε μία καταπράσινη έκταση 16 στρεμμάτων, στην οποία λειτουργούν τμήματα αντισφαίρισης και σκακιού.

Το συγκεκριμένο τουρνουά ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχών, με πλούσια δώρα από μεγάλους χορηγούς όπως η Spanos BMW και ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές κάθε κατηγορίας.

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση προς τιμήν των αθλητών και των αθλητριών καθώς και των χορηγών τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Ζαφείρη Γιώργο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Κηφισιάς για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία τους.

Στις φωτογραφίες με την κ. Σκοφαλου Ελπίδα πρώην Πρόεδρο του ΣΒΑΕ, τον κ. Άγγελο Τσεκούρα, επιχειρηματία και αθλητή και πλήθος κόσμου.

Νίκος Π. Μοντεσάντος

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.