Οικονομία

Ενημέρωση την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Επιμελητήριο για τις αγωγές του ΟΣΔ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ για αναπαραγωγή μουσικής

165views

Αγωγές ΟΣΔ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Μόλις χθες γίναμε αποδέκτες από μέλη μας της πληροφορίας ότι ο ΟΣΔ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ προχώρησε σε κατάθεση αγωγών ενάντια σε επιχειρήσεις του νομού μας που κάνουν αναπαραγωγή μουσικής, ζητώντας υπέρογκα ποσά για την τελευταία τετραετία καθώς και αποζημίωση για ηθική βλάβη από τους επαγγελματίες.

Έχουμε ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουμε τις επιχειρήσεις μέλη μας και πιστεύουμε ότι μέχρι το πέρας της εβδομάδας θα είμαστε κοντά σε μία λύση.

Καλούνται οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν λάβει αγωγή από την Αυτοδιαχείριση να προσέλθουν στην αίθουσα Μαρία Σκλαβουνάκη του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, την Δευτέρα 28/03/222 και ώρα 15:00 προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης τους.

Θερμή παράκληση όλοι οι παρευρισκόμενοι να προσκομίσουν αντίγραφο της αγωγής που τους έχει κοινοποιηθεί.

Τονίζεται ότι η πρόσκληση αυτή αφορά ΜΟΝΟ εκείνους που τους έχει ήδη κοινοποιηθεί αγωγή από την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Στο χώρο θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.