Κοινωνία

Εκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προς τιμή των εθελοντών αιμοδοτών

102views

    Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Αργοστολίου, διοργάνωσαν εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών αιμοδοτών του νησιού μας το βράδυ της Τρίτης 9 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο ο“ΚΕΦΑΛΟΣ”.  

      Με την έναρξη της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ.Σταύρος Τραυλός, απεύθυνε χαιρετισμό στους Συλλόγους Αιμοδοτών του νησιού μας, για την εθελοντική προσφορά τους και καλωσόρισε τον καλλιτέχνη κ.Κώστα Τριανταφυλλίδη καθώς και την ομάδας του που τον πλαισίωσαν μουσικά στην εκδήλωση.

    Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη   Κεφαλληνίας  κ.κ. Δημήτριο ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες για την προσφορά στους  συμπολίτες μας.

     Χαιρετισμό απέστειλε η αιματολόγος, συντονίστρια Δ/τρια αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας» και πρόεδρος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας κ. Γρουζή Ελισάβετ.

   Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι Σύλλογοι Αιμοδοτών   του νησιού μας  όπου οι  ομιλίες των εκπροσώπων των συλλόγων,  μας συγκίνησαν  και  μας ενθάρρυναν  να μεταλαμπαδεύσουμε την ιδέα  της Εθελοντικής Αιμοδοσίας,   απονεμήθηκε έπαινος στην Προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας  κα. Σουζάνα Πεφάνη όπου μαζί με το προσωπικό, καταβάλουν καθημερινά μεγάλες προσπάθειες  στον τομέα της αιμοδοσίας.

    Η βραδιά συνεχίστηκε με μια υπέροχη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή με τη γνήσια λαϊκή φωνή Κώστα Τριανταφυλλίδη και της μπάντας του.

 

 

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.