ΑθλητισμόςΚοινωνία

 Έκφραση Συγχαρητηρίων του Διευθυντή ΔΔΕ Κεφαλληνίας στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου ΓΕΛ – ΕΠΑΛ 2021- 2022

503views

 Έκφραση Συγχαρητηρίων του Διευθυντή ΔΔΕ Κεφαλληνίας στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου ΓΕΛ – ΕΠΑΛ 2021- 2022.

 

Η  επανέναρξη των σχολικών αγώνων, μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας,  συνοδεύτηκε από σημαντικές επιτυχίες για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Κεφαλονιάς, οι οποίοι συμμετείχαν στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2022.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Απριλίου σε 7 ομίλους σε όλη τη χώρα. Η αποστολή της Κεφαλονιάς,  αποτελούμενη από 8 μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκε στον 3ο  όμιλο της Πάτρας και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση: Για πρώτη φορά, τρεις μαθητές και μία μαθήτρια κατάφεραν  να πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση, η οποία  θα γίνει την Τετάρτη 13 στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου.

Οι μαθητές που προκρίθηκαν είναι οι Δημήτρης  Αντωνάτος του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου  (1ος στη σφαίρα με 17,86),  Παναγής Τραυλός του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου (1ος  στα 400μ με 52,48), Πάνος Αλυσανδράτος του ΓΕΛ Σάμης (1ος στα 200μ με 22,88) και  Ιωάννα Σολιδάκη του ΓΕΛ Ληξουρίου (3η στα 100μ με επίδοση 12,82).

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, τα οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι μαθήτριες της Α λυκείου, είχαν εξίσου καλή παρουσία:  Η Αλίκη Σταματελάτου του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου έχασε οριακά την πρόκριση, αφού είχε μεν την 12η επίδοση όλων των ομίλων στα 200μ (τερμάτισε 3η με 26,87), αλλά δεν προκρίθηκε καθώς τη μία θέση στη 12άδα του τελικού την παίρνει μαθήτρια από την Κύπρο. Η Σαμουέλα Σελενίτσα του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου ήταν 5η στο τριπλούν με 10,70μ, η Κατερίνα Πυλαρινού του ΕΠΑΛ Ληξουρίου 8η στα 200μ με 28,44  και η Δέσποινα Λουκάτου του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου 8η στα 100μ με 13,23.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Μαρκάτος συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας που αγωνίστηκαν  στην Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου  στην Πάτρα και εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά που προκρίθηκαν στην τελική φάση.

 

 

Ο Δ/ντής Δ.Ε

 

Μαρκάτος Δημήτρης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.