Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής, σχεδίων και εγκαταστάσεων με τη δουλειά της Jessica Snow και της Kate Temple , στο Ιόνιο κέντρο

586views
Ρεπορτάζ και φωτό Κατερίνα Φωκά
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου , πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής , σχεδίων και εγκαταστάσεων με τη δουλειά της Jessica Snow και της Kate Temple, στο Ιονιο κέντρο τεχνών και πολιτισμού , στα Μεταξατα .
Στις 20.30 : έγινε προβολή της ταινίας 14 λεπτών, μικρού μήκους ’’ More than Once, Upon a Time’’. Αυτή τη βραβευμένη πειραματική ταινία μικρού μήκους, που γυρίστηκε στην Ισπανία και την Ιταλία, σκηνοθέτησε η Jessica Snow και ο Paul Morrill με την Kate Temple ως Sibyl of Cumae.
Ακολούθησε η έκθεση με τίτλο MURmur, δουλειά της Jessica Snow και της Kate Temple.
Jessica Snow
Η δουλειά της Jessica Snow διερευνά μια τεχνική που ονομάζει Ionian pointillism, η οποία επιτυγχάνει ένα ρευστό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας μικρές κουκκίδες σε έναν υγρό καμβά.
Η Kate Temple εργάζεται στους τομείς των καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων, της ζωγραφικής και του σχεδίου και ξεκινά διάλογο με τον φαινομενικά σιωπηλό κόσμο της φύσης.
Το έργο της Kate Temple είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιάς εμβάπτισης στην ποιότητα της Κεφαλονιάς και προσφέρεται ως προβληματισμός και ως ανταλλαγή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί ξένοι καλλιτέχνες καθώς και πολλοί Κεφαλονίτες. Μια όμορφη βραδιά στο Ιονιο κέντρο που μας χάρισε υπέροχες καλλιτεχνικές εμπειρίες.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.