Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

ZANTE DILEMMA – Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ (Digital Single)

67views

ZANTE DILEMMA – Πάνω ΑπΤην Πόλη Πετώ (Digital Single)

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Μουσική – Στίχοι: Κώστας Εφέπουλος

“Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ” Lyric Video on YouTube: https://youtu.be/HRq9kdln53A

 

Οι ZANTE DILEMMA επιστρέφουν δισκογραφικά με μια δυναμική mid-tempo μπαλάντα που έχει τίτλο “Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ” για να μας περιγράψουν με τον πιο μελωδικό τρόπο όλα αυτά τα συναισθήματα του αποχωρισμού, αλλά και της προσμονή για την επιστροφή!

Με μακροχρόνια μουσική πορεία και πάντα αξιόλογες μουσικές συνθέσεις, οι ZANTE DILEMMA έχουν καταφέρει με την δισκογραφία τους να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, ώστε να περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε νέα τους σύνθεση και να μας αποζημιώνουν πάντοτε αφήνοντας μας με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και τη καρδιά. Το “Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ” είναι ακόμα μια κλασσική τους σύνθεση με αιθέριες ατμόσφαιρες, όμορφες μελωδίες και την σφραγίδα της χαρακτηριστικής ερμηνείας του Κώστα Εφέπουλου, που σίγουρα θα αγγίξει κάθε ρομαντική ψυχή εκεί έξω!

Αυτή η διαχρονική ZANTE DILEMMA δημιουργία συνοδεύεται και από ένα εξαιρετικό lyric video που μέσα από τις εικόνες και τα λογία του, μας ταξιδεύει στις φυσικές, αλλά και αστικές ομορφιές του τόπου μας!

Οι ZANTE DILEMMA πετούν με ένα αεροπλάνο «πάνω απ’ την πόλη», χαρίζοντας μας απλόχερα ακόμα ένα μαγικό τραγούδι, που θα μας οδηγήσει σε συναισθηματικά μονοπάτια του έρωτα και της αγάπης!

 

Στην κυκλοφορία του Digital Single συμπεριλαμβάνεται και η Αγγλική version του τραγουδιού που έχει τίτλο “Don’t Tell Them”.

 

 

 

 

Buy/Stream here:

Spotify: https://spoti.fi/4bQPXpk

iTunes/Apple Music: https://apple.co/4bvCdRh

Deezer: https://bit.ly/4aAOSku

Amazon Music: https://amzn.to/3KhxO8l

 

ZANTE DILEMMA
Facebook page: https://www.facebook.com/zantedilemma.band
Instagram: https://www.instagram.com/zantedilemma_official

 

 

Plus Rec – Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki

Tel: 2310989744 | Website: https://plusrec.gr | E-mail: promo@plusrec.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/plus.rec

Instagram: https://www.instagram.com/plus_promotion

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.