Ελλάδα-Διεθνή

Ryanair: Τέλος στις πτήσεις με 10 ευρώ

218views

Ο διευθύνων σύμβουλος Michael O’Leary λέει ότι η εποχή του εισιτηρίου των 10 ευρώ έχει τελειώσει.

 

Παρόλα αυτά, πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πετούν συχνά, παρά το αυξανόμενο κόστος ζωής.

Ο μέσος ναύλος της αεροπορικής εταιρείας θα αυξηθεί από περίπου 40 ευρώ (33,75 £) πέρυσι σε περίπου 50 ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, είπε στο BBC.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο χαμηλότερο άκρο της αγοράς, οι πραγματικά φθηνοί διαφημιστικοί ναύλοι μας – οι ναύλοι του ενός ευρώ, οι ναύλοι των 0,99 ευρώ, ακόμη και οι ναύλοι των 9,99 ευρώ – νομίζω ότι δεν θα δείτε αυτούς τους ναύλους για τα επόμενα χρόνια, Ο κ. O’Leary είπε στην εκπομπή Today του BBC Radio 4.

Η αύξηση του κόστους των καυσίμων που ανεβάζει τους αεροπορικούς ναύλους, αυξάνει επίσης τους λογαριασμούς ενέργειας των νοικοκυριών, καταναλώνοντας τα διαθέσιμα εισοδήματα των ανθρώπων. Ωστόσο, ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας είπε, παρά το γεγονός αυτό, αναμένει από τους πελάτες να αναζητήσουν επιλογές χαμηλότερου κόστους αντί να περιορίσουν τις πτήσεις.

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πετούν συχνά. Αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι θα γίνουν πολύ πιο ευαίσθητοι στις τιμές».

ΠΗΓΗ https://www.airnews.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.