Πολιτική

Eκνευρισμός στο τοπικό ΚΙΝΑΛ για τους δημόσιους “τεμενάδες” του Σαμούρη στον Παναγή Καππάτο!- “Τα δίνει όλα” το σύστημα Μιχαλάτου για τον “βουλευτή της καρδιάς τους”!!!!

501views

Εκνευρισμό και γκρίνιες έχεις προκαλέσει στο τοπικό ΚΙΝΑΛ η δημόσια δήλωση στο δημοτικό συμβούλιο του υποτιθέμενου στελέχους και αντιδήμαρχου του Μιχαλάτου Σπύρου Σαμούρη πως δεν “δεν αποκλείεται να ψηφίσει τον Παναγή Καππάτο της Ν.Δ.”.

Ο γραμματέας του τοπικού ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Κρητικός που δέχεται πιέσεις από μέλη του κόμματος “να βάλει χοντρό χέρι” στον Σαμούρη που “αδειάζει το κόμμα που τον έκανε άνθρωπο” αλλά το πιο πιθανόν είναι να περιοριστεί σε απλές συστάσεις στον Αντιδήμαρχο του Μιχαλάτου καθώς η εποχή που το ΠΑΣΟΚ  “…και έδερνε” έχει περάσει

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σαμούρης “γλείφει” την Νέα Δημοκρατία καθώς πριν λίγο καιρό ,και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο , είχε δηλώσει πως “εμπιστεύεται απόλυτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη”!!

Όπως φαίνεται ο Θεόφιλος έχει δώσει “σκληρή γραμμή” στους αυλικούς του για στήριξη, του “βουλευτή της καρδιάς του” Παναγή Καππάτου αδιαφορώντας για το αν κάποιοι από αυτούς ανήκουν σε άλλα κόμματα και εκτίθενται. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας το κινητό του γραμματέα του τοπικού ΚΙΝΑΛ “πάει να σπάσει” από αγανακτισμένους παλιούς Πσοκατζήδες που έχουν “φρικάρει” με το “άδειασμα” του Σαμούρη ” στο κόμμα που τον ανέδειξε και τον έκανε άνθρωπο”!

Πάντως το πιο πιθανόν είναι ο Σαμούρης να την γλιτώσει με μια απλή κομματική επίπληξη αφού η εποχή του το ΠΑΣΟΚ “δεν σήκωνε τέτοια” έχει περάσει εξ ού κι ότι μέχρι κι ο Σαμούρης “πουλάει τρελίτσα” στο ίδιο του το κόμμα… ΄

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.