Οικονομία

3o Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου στο Ληξούρι 18 και 19 Ιουλίου

142views

Μετά από 3 χρόνια απουσίας, επανέρχεται το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης στις 18 & 19 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και το Δήμο Ληξουρίου.


Ένα διήμερο αφιερωμένο στην ανάδειξη των  πρώτων ύλων που παράγει ο τόπος μας όπως κρασί, λάδι, μέλι, γαλακτοκομικά, τυροκομικά και γλυκά, καθώς και την προβολή του Κεφαλονίτικου πολιτισμού.
Οι διακεκριμένοι chef Γιάννης Μάργαρης και Δημήτρης Δομέτιος  θα αναδείξουν  τις γεύσεις και τα αρώματα  της Κεφαλονίτικης  γης μαγειρεύοντας ζωντανά στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου, σε μια διαδραστική εκδήλωση με το κοινό.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί  από μουσικοχορευτικά σχήματα και φυσικά άφθονα κεράσματα από τους chef και τους παραγωγούς του νησιού μας!


Την Τετάρτη 19 Ιουλίου το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με τη συναυλία της Μαλού!
Σας περιμένουμε!


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.