ΚοινωνίαΠολιτική

28η Οκτωβρίου: Μήνυμα της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

150views
28η Οκτωβρίου:
Μήνυμα της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
“Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου παραμένει μια υψηλή παρακαταθήκη πατριωτισμού και ηρωισμού των Ελλήνων κατά του ναζισμού και της υποδούλωσης.
 
Αποδίδουμε φόρο τιμής στους Έλληνες πολεμιστές και ήρωες και στις Ελληνίδες που σήκωσαν τα βάρη των δεινών και συμπαραστάθηκαν με όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα για την Πατρίδα και την ελευθερία.
 
Το Έπος του 40 είναι ζωντανό και μας εμπνέει για το παρόν και το μέλλον. 
Και μας διδάσκει τη σημασία που έχει η ευρωπαϊκή συμφιλίωση και συνεργασία για την ειρήνη, την ασφάλεια και την πρόοδο. Λαοί που πολεμούσαν μεταξύ τους το 1940 είναι σήμερα εταίροι για να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τις κοινές αξίες.
 
Ας προστατεύσουμε αυτή την κοινή μας κατάκτηση ως Ευρωπαϊκή Ένωση και ας εργαστούμε για την ειρήνη στα σύνορα και στην ευρύτερη γειτονιά μας”.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.