Πολιτισμός

10 εικαστικές εκθέσεις που αξίζει να επισκεφθείτε στα νησιά το καλοκαίρι σύμφωνα με την “lifo.gr” ανάμεσά τους και η «Φύση πάσχουσα – Natura patiens Νέοι καλλιτέχνες και κλιματική αλλαγή»

196views
Η lifo.gr που κατέταξε τις εκθέσεις “Φύση Πάσχουσα” και “Νέοι Καλλιτέχνες και κλιματική κρίση” στις 10 καλύτερες του καλοκαιριού.
Να τονίσω ότι στη λιστα αυτή συμμετέχουν τεράστια ονόματα με πολύ μακρά πορεία στον χώρο της τέχνης. Ανάμεσα στις εκθέσεις που φιγουράρουν στη λίστα κι αυτή του Τζεφ Κουνς με την έκθεση “Apollo”  και το Deste Foundation στην Υδρα. Ο  Τζεφ Κουνς   ειναι ο ακριβότερος καλλιτέχνης στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Η Κεφαλονιά και ακόμη πιο συγκεκριμένα το Αργοστόλι ανήκει πλέον στο top 10 των εικαστικών προορισμών της Ελλάδας. Είναι ο μοναδικός προορισμός που προτείνεται από το Ιόνιο.
Φύση Πάσχουσα (εως 5/8)
Θέατρο Κέφαλος : Τριτη-Κυριακή  20:00-23:00
Μελλοντικό Μουσείο Σκλάβου: Τριτη-Κυριακή  20:00-23:00
Νέοι Καλλιτέχνες και Κλιματική Αλλαγή (εως 5/8)
Παιδικός Κηπος (κούνιες πάνω από την πλατεία)
Τετάρτη και Σάββατο : 20:00-23:00
Διοργάνωση: Δήμος Αργοστολίου
Επιμέλεια: Νίνα Φραγκοπούλου
Συντονισμος: Μάγκυ Παπαδάτου
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.