ΟικονομίαΤουρισμός

Εκδήλωση παρουσίασης του έργου της Σύμπραξης Τουρισμού Κεφαλονιάς στον Θαλασσόμυλο Αργοστολίου

128views

Εκδήλωση παρουσίασης του έργου της Σύμπραξης Τουρισμού Κεφαλονιάς στον Θαλασσόμυλο Αργοστολίου

Στις 31 Μαρτίου 2026, στις 18:00, στον Θαλασσόμυλο Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της Σύμπραξης Τουρισμού Κεφαλονιάς.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του ΕΟΤ, της Fraport Greece, της Aegean, των Δήμων, της Ένωσης Ξενοδόχων, του Επιμελητηρίου και της Marketing Greece, οι οποίοι θα συζητήσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου.

Μέσα από παρουσιάσεις και θεματικές ενότητες, θα αναδειχθούν σημαντικά ζητήματα, όπως οι αναπτυξιακές προοπτικές και η συνδεσιμότητα, η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν αναλυτικά στατιστικά δεδομένα αναφορικά με την τουριστική κίνηση. και το προφίλ των επισκεπτών.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ευκαιρίες δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.