Πολιτική

Όνομα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τη μονοεδρική της Κεφαλονιάς;

328views

Η Ν.Δ. εδώ και πολύ καιρό έχει ξεκινήσει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ώστε να είναι έτοιμη για τις εκλογές, με τον γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη αλλά και τον Θανάση Νέζη από πλευράς Μαξίμου να κάνουν τις πρώτες επαφές ανά την Ελλάδα για τις τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που τα ψηφοδέλτια είναι στο συρτάρι του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που εξετάζονται το τελευταίο διάστημα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της μονοεδρικής της Κεφαλονιάς είναι αυτό του συμπατριώτη μας καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών Ναπολέων Μαραβέγια. Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αλλά σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του ekefalonia.gr έχει ξεκινήσει να βολιδοσκοπεί ανθρώπους στο νησί της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Το τι θα γίνει στο τέλος δε το γνωρίζουμε αλλά σίγουρα έως τα τέλη Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει τις λίστες με τους υποψήφιους που έχει στο …συρτάρι του γραφείου του.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.