Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου Ρόκκος Χοϊδάς»

109views

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου «Ρόκκος Χοϊδάς» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας.

Τις κατασκευές επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας και οι γονείς τους. Επίσης, θα υπάρχουν ζεστά ροφήματα (σοκολάτα, τσάι κ.λ.π.) και μουσική από ντι-τζέι.

Σας περιμένουμε,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Γειά σας είμαι η Μαργαρίτα Έρτσου μαθήτρια στην Α τάξη του 3ου Γυμνασίου Αργοστολιού. Με χαρά και γιορτινή διάθεση σας περιμένουμε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει το σχολείο μας την Πέμπτη 21/12/2023 και ώρα 17,30 μπροστά στην περιφέρεια. Με τι χαρά όλα τα παιδιά θα εκθέσουμε τις όμορφες δημιουργίες μας που είμαστε πολύ περήφανα για αυτές και με περηφάνια θα σας παρουσιάσουμε. Είναι έργα κατασκευασμένα με αγάπη ανιδιοτέλεια μεράκι ενθουσιασμό από μας τα παιδιά. Η Κατερίνα έκανε τον ωραίο χιονάνθρωπο, η Εύα το αστεράκι, ο Γιάννης το ζυμαρούλη, η Κωνσταντίνα το ελατάκι…κλπ

Οι στόχοι μας δεν είναι κερδοσκοπικοί. Είναι η επικοινωνία η συνεργασία, η ανθρώπινη επαφή η συμμετοχή η αγάπη κι ο εθελοντισμός, Αποζημίωση μας η εμπειρία που θα αποκτήσουμε , το ταλέντο που θα ξεδιπλωθεί η έμπνευση το όραμα μας,

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους, πρώτα εμάς τα παιδιά και έπειτα του καθηγητές και εκπαιδευτικούς μας του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου (Ρόκκος Βεργωτής). Ιδιαίτερο ευχαριστώ τον Διευθυντή μας κ. Λευκαδίτη.

Βρείτε λίγο χρόνο όλοι μικροί και μεγάλοι άνδρες και γυναίκες ανώνυμοι και προπαντός οι επώνυμοι να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και να το επισκεφτείτε.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!

Μαργαρίτα Έρτσου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.