Πολιτισμός

Υποδοχή στο Δημαρχείο Αργοστολίου των εκπροσώπων του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης

145views

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Τσιλιμιδό, τον Αντιδήμαρχο Σπυρίδωνα Ματιάτο και τον σύμβουλο πολιτισμού Βίκτωρα Ρουχωτά, υποδέχτηκαν εκπροσώπους του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Τσαρδίδη Νικόλαο, την Αντιπρόεδρο κα Αραβίδου Ευαγγελία καθώς και τον Ταμία του Συλλόγου κ. Δεληγιαννόπουλο Αθανάσιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αποψινής μουσικο-χορευτικής εκδήλωσης στην Πλατεία Βαλλιάνου, όπου ο Χορευτικός Σύλλογος θα μας παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από την Δυτική και Βόρεια Θράκη, φορώντας αυθεντικές φορεσιές συνοδευόμενοι από γκάιντα και νταούλι.

Παράλληλα, δοθείσης της ευκαιρίας ο Δήμαρχος ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες των δημοτών μας για τη βοήθεια που προσέφερε ο Δήμος Ξάνθης στους σεισμούς του 2014 που έπληξαν το νησί μας, καθώς ήταν από τους πρώτους δήμους που παρείχε τη συνδρομή του.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.