Πολιτική

Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένης δεξαμενής

32views

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δήμου Σάμης και της Αναδόχου Εταιρείας «Aquastar ABEE» η σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένης δεξαμενής χωρητικότητας 1.000 m3. Το συνολικό τίμημα της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 58.776 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η συγκεκριμένη δεξαμενή θα εγκατασταθεί υπέργεια στα Κομιτάτα της ΔΕ Ερίσου και θα καλύψει τις ανάγκες ύδρευσης των χωριών Βαρύ και Καρυά. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και θα παραδοθεί εγκατεστημένη σε λειτουργία στον προβλεπόμενο χρόνο εγκατάστασης εντός 30 ημερών από τη σχετική ειδοποίηση του Δήμου Σάμης.

Υπό το πρίσμα της συνέχειας της λειτουργίας του Δήμου, η υπογραφή της σύμβασης αυτής αποτελεί αποτέλεσμα της προσπάθειας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και υλοποιείται με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Για τον Δήμο Σάμης

Ο Δήμαρχος

Παναγής Δρακουλόγκωνας

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.