Κοινωνία

Το 6ο απόκτημα της LEVANTE FERRIES

226views

 

ΤΟ 6ο ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ LEVANTE FERRIES

 

Η Levante Ferries,  πιστή στην αναπτυξιακή της στρατηγική και κόντρα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, με υπερηφάνεια ανακοινώνει και καλωσορίζει το νέο της απόκτημα και 6ο πλοίο του στόλου της,

την αρχόντισσα του Ιονίου!

Ένα πλοίο-κόσμημα, εξαιρετικών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών, που αλλάζει τα δεδομένα στην περιοχή.

Πρόκειται για το πλοίο Queen Coral 8, το οποίο έχει ναυπηγηθεί στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο 1999. Έχει μήκος 140 μέτρα και πλάτος 20.5 μέτρα, ενώ αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 24 κόμβων και υπηρεσιακή ταχύτητα 22 κόμβων.

Η χωρητικότητά του, έπειτα από τη μετασκευή που θα δεχθεί και όταν πλεύσει στα ελληνικά νερά, θα είναι 1000 γραμμικά μέτρα, που σημαίνει ότι θα μεταφέρει πάνω από 430 Ι.Χ ή 60 φορτηγά των 16,5 μέτρων ή 80 φορτηγά των 12 μέτρων, και πάνω από 1300 επιβάτες.

Το Contessa di Levante

θα αναβαθμιστεί και θα προσαρμοστεί στα πρότυπα της εταιρείας μας, ώστε να αποτελεί ένα ακόμη ασφαλές και πολυτελές πλοίο, αντάξιο των νησιωτών και των ναυτικών μας. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στον σχεδιασμό που προβλέπει ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των νησιών μας, για την περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία τους.

Η Levante Ferries «πλέει» πάντα με κεντρικό της όραμα «Το Ιόνιο μπροστά». Και συνεχίζει…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.