Κοινωνία

Το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ευχαριστεί το Δήμο Σάμης

220views

Το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ευχαριστεί το Δήμο Σάμης

 

Το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου «Ρόκκος Χοϊδάς» εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Δήμο Σάμης και ιδιαιτέρως προς τον Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Νέτη Μονιά και τον προϊστάμενο κοινωνικής υπηρεσίας Δήμου Σάμης κ. Σπύρο Παπαδάτο για την αμέριστη, συνεχή, συνεπή και φιλικότατη συμβολή τους στις εκπαιδευτικές δράσεις του σχολείου μας και στην υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που υλοποιεί το σχολείο μας από το 2019.

 

Η άμεση ανταπόκριση του Δήμου Σάμης, οποτεδήποτε έχουμε χρειαστεί την βοήθεια του, μάς έχει ενδυναμώσει στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους μαθητές μας αλλά και στους μαθητές και εκπαιδευτικούς των συνεργαζόμενων σχολείων του εξωτερικού.

 

Με την στάση του ο Δήμος Σάμης όχι μόνο δείχνει εμπράκτως την ευαισθησία του για την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μας αλλά και προβάλλει ταυτοχρόνως με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

 

Μαζί με τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας στο Δήμαρχο και όλο το προσωπικό του Δήμους για επίτευξη κάθε στόχου που αναδεικνύει την Κεφαλονιά μας.

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.