Τουρισμός

Το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour Ιoνίων Νήσων φιλοξενείται στην Κεφαλονιά

50views

Το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour Ιoνίων Νήσων φιλοξενείται στην Κεφαλονιά

Η εκπαιδευτική δράση του ΙΝΣΕΤΕ Σχολείου Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ) επιστρέφει με πρώτη στάση την Κεφαλονιά στις 22 Απριλίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». H διοργάνωση έχει ως σκοπό να εμπνεύσει τις τοπικές κοινωνίες και να ενισχύσει τις συνέργειες μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού.

Το ΣΤΟΤ με ανανεωμένη μορφή και δυναμικό περιεχόμενο εξελίσσει το μήνυμα των συνεργειών σε κάθε διάσταση. Mε συνεπιβάτες του, την Tοurix, την Marketing Greece και την The Vscope, το ΣΤΟΤ εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με δύο παρουσιάσεις που κάθε φορά δημιουργούνται αποκλειστικά για τον οικοδεσπότη-προορισμό. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με 3 ομιλίες και 3 εργαστήρια εστιάζοντας σε θεματικές που ανταποκρίνονται στις τοπικές ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού όπως η πρακτική εφαρμογή της αειφορίας και η εξυπηρέτηση πελατών.

Την τοπική διοργάνωση του ΣΤΟΤ έχει αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour Ιoνίων Νήσων στην Κεφαλονιά έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα του ΙΝΣΕΤΕ, insete.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.