Ελλάδα-Διεθνή

Το Χίθροου επιστρατεύει… εθελοντές για εργασία

229views

Πάνω από 750 μέλη προσωπικού του Χίθροου θα εργασθούν εθελοντικά για 10.000 ώρες εργασίας και 2.200 βάρδιες αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να βελτιωθεί το…χάος στο αεροδρόμιο που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το ετήσιο πρόγραμμα «Here to Help» σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην ταξιδιωτική ζήτηση, καθώς, όπως αναφέρει, καταγράφει ανάπτυξη της επιβατικής κίνησης που ισούται με περίοδο 40 χρόνων μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Tης πρωτοβουλίας, με τίτλο «purple people», ηγείται ο αστέρας της βρετανικής τηλεόρασης Rylan Clark, ο οποίος έχει καταγραφεί από τον τηλεοπτικό φακό να βοηθά στη μεταφορά αποσκευών στο αεροδρόμιο και να βοηθά τους ταξιδιώτες να αποθηκεύουν υγρά με το σωστό τρόπο στις αποσκευές τους, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία ελέγχου ασφαλείας. Σύμφωνα με το αεροδρόμιο, ο αριθμός επιβατών αυτό το καλοκαίρι είναι τουλάχιστον κατά 500% υψηλότερος από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Η ομάδα «Here to Help» θα υποδέχεται τους επιβάτες στο αεροδρόμιο, θα τους κατευθύνει στο τσεκ ιν και θα τους βοηθά να διαχειρίζονται ζητήματα όπως οι υπερβολικά μεγάλες αποσκευές.

ΠΗΓΗ https://www.airnews.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.