Κοινωνία

Το τμήμα «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του Ιονίου Πανεπιστημίου ευχαριστεί την βιοτεχνία κρεάτων ΑΦΟΙ Δεληκωστόπουλοι

310views

Ευχαριστήρια Επιστολή

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε, για άλλη μια χρονιά, τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του Τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του Ιονίου Πανεπιστημίου, στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου «Επιστήμη & Τεχνολογία Κρέατος, Ιχθυηρών και προϊόντων τους», με συνοδό την υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Σακαντάνη Ελένη. Την φετινή επίσκεψη τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος κ. Κανδύλης Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής.

Ο κ. Παύλος Δεληκωστόπουλος μας υποδέχτηκε με ειλικρινή χαρά και κατάφερε όπως κάθε χρόνο, να μας εντυπωσιάσει με την φιλοξενία και την γενναιοδωρία του. Ιδιαίτερα θέλουμε να τονίσουμε την προσπάθεια των στελεχών της Βιοτεχνίας, να μας μεταδώσουν την Τεχνογνωσία και να μας παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται, από το χωράφι και τη σφαγή του ζώου μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στο πιάτο μας. Έμφαση δόθηκε στον τεμαχισμό του σφάγιου, την επεξεργασία, την παρασκευή κρεατοσκευασμάτων και την συσκευασία. Οι φοιτητές μας με ενθουσιασμό συμμετείχαν σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Η επίσκεψη αυτή, είναι πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του εργαστηρίου μας! Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο μας υποδέχονται με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο εισπράττουν και εκτιμούν οι φοιτητές μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη, αποτελεί αφορμή για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης φοιτητών του Τμήματός μας στη συγκεκριμένη Βιοτεχνία Κρέατος.

Το εργαστήριό μας και κατ’ επέκταση το τμήμα μας βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές εταιρείες του χώρου των τροφίμων. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα στο μέλλον!

Τέλος, ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, την εταιρεία για την γενναιοδωρία με την οποία αποχαιρέτησε στους φοιτητές μας!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.