Πολιτική

Το Σάββατο 22 Ιουλίου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαικής Συσπείρωσης στο Ληξούρι

202views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Λαϊκή  Συσπείρωση εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου της για το Δήμο Ληξουρίου.

 

Η Παρουσίαση θα γίνει από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Μαντζουράτο το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου (οδός Παπά Χαρ. Γραικούση Αίθουσα Γερ. & Αθηνάς Τζουγανάτου – 1ος όροφος).

 

 

 

ΛΗΞΟΥΡΙ 19/7/2023                                          Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ληξουρίου

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.