Κοινωνία

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου και στην Σκάλα

177views

Ανάβουμε τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

σε Αργοστόλι & Σκάλα

 

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου του Αργοστολίου, θα ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, εν μέσω πυροτεχνημάτων!!! Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη των Εορταστικών Εκδηλώσεων της πόλης. Την έναρξη των εκδηλώσεων θα κάνουν, η Φιλαρμονική του Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» και η Παιδική και η Γυναικεία Χορωδία του Δήμου. Χορευτικά θα συμμετέχει στη γιορτή η σχολή χορού Piruette. Παράλληλα θα διαδραματίζονται Παιχνίδια με τα Ξωτικά και Μπαλλονοκατασκευές. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα. Σας περιμένουμε!!!

Στο κοινοτικό κατάστημα  της ΣΚΑΛΑΣ στις 6.00μμ, θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Christmas Magic Show με τον μάγο OSKAR. Ένα διαδραστικό show που συνδυάζει την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας με το stand-up comedy. Στο τέλος έρχεται η μεγαλύτερη έκπληξη…!!!

 

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.