ΚοινωνίαΠολιτισμός

Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαρούχα «Άγγελοι επί γης» στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά

219views

Οι εκδόσεις Περισπωμένη και η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Άγγελοι επί γης» του Γιάννη Βαρούχα.

Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, στις 7.00μμ και στην έδρα της Αδελφότητας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 144 στον Πειραιά.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας και οι :

Ελευθερία Αγγέλη, οικονομολόγος, μέλος της ζωοφιλικής οργάνωσης του Δήμου Βύρωνα.

Ιωάννης Κοσμάτος, πρώην Διευθυντής Β’ Λυκείου Αργοστολίου, πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας, με μεταπτυχιακά στην εκπαίδευση και στη Ψυχολογία. Μέλος του ΔΣ του Doris Ark. Έχει εργαστεί σε φορείς Διαχείρισης άγριων θηλαστικών στην Αμερική και στη Νορβηγία.

Σταθόπουλος Νικόλαος, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων. Ομαδικός Αναλυτής. Θεραπευτής ζεύγους – οικογένειας. Επιστημονικός υπεύθυνος στο Διεπιστημονικό Κέντρο Αθηνών.

Νικόλας Φαραντούρης, Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Ευδοξία Φασούλα, Δικαστική και αναλυτική γραφολόγος. Δικηγόρος. Διδάκτωρ Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Μονάχου.

Χιόνης Διονύσης, Δικηγόρος. ΜΔΕ Εγκληματολογίας. Πρόεδρος Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος.

Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από παιδιά-τις μαθήτριες και τους μαθητές του εργαστηρίου ζωγραφικής “Αποτυπώματα” της ζωγράφου Μαρίνας Στελλάτου.

Το βιβλίο είναι δίγλωσσο (ελληνικά+αγγλικά) με μετάφραση από τον εκπαιδευτικό και ομιλητή της εκδήλωσης Ιωάννη Κοσμάτο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα, αποδίδονται στο ζωοφιλικό καταφύγιο Doris Ark που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Αργοστολίου.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.