Μουσική & Χορός

Το νέο τραγούδι και η συνεργασία του Σπύρου Κολαϊτη των Calu Calu

671views

CALU CACU feat. ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΑΛΛΗ & ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΛΑΪΤΗΣ

«Τράβα Σκανδάλη»

Η Φωτεινή Ράλλη από το Fame Story 1 επανέρχεται στη μουσική σκηνή με ένα ντουέτο με τον Σπύρο Κολαΐτη ενορχηστρωτή και τραγουδιστή των Calu Cacu.

Ο Σπύρος Κολαΐτης έχει στο ενεργητικό του διασκευές όπως “Θέλω κοντά σου να μείνω” σε salsa, “Γιάννη μου το Μαντήλι σου” σε funk με τους Calu Cacu αλλά και “Κόκκινα Γυαλιά” σε chacha και “Espresso” σε salsa, με τους Dizzy Breezes, και τον Σταμάτη Κραουνάκη, κ.α.

Από τη συνεργασία τους προέκυψε μια ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού “Τράβα Σκανδάλη” σε μουσική Δήμητρας Γαλάνη και στίχους Μυρτώς Κοντοβά, που ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση με υπέροχο τρόπο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το video clip του κομματιού επιμελήθηκε ο Πέτρος Σκούτας και απέσπασε την δεύτερη θέση στην κατηγορία “Best Music Video” και την τέταρτη θέση στην κατηγορία “Best Visual Effects”στο 8ο φεστιβάλ ταινιών Μικρού μήκους “Film Olympiad Grand Prix”.

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την MLK.

                                                                             Απολαύστε το

https://youtu.be/KQVl1xzB7hk

Κομμάτια του Σπύρου Κολαΐτη   πουν έχουν επίσης ακουστεί: “Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ νυστάζω” , “Η φλούδα του δέρματός σου μυρίζει κακάο”  και “Η Σκέψη κάθε πρωί” με τους Dizzy Breezes, που είναι και το τελευταίο τραγούδι που τραγούδησε ο Δάκης. Στο μουσικό του συγκρότημα συμμ΄ρτέχουν και δυο ακόμη Κεφαλονίτες ο άγγελος Τζαμαρίας και ο Τάσος  Βιντσετζάτος.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.