Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Το μουσικό σύνολο Metallon της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών [ΚΟΑ] σε μια Πασχαλινή συναυλία το Σάββατο 27 Απριλίου στην Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας

64views
Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 20.30 η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας (ΦΣΚ) περιμένει την φιλόμουση κοινότητα του νησιού μας στην αίθουσα συναυλιών της ΦΣΚ για την καθιερωμένη Πασχαλινή μας συναυλία.
Φέτος, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το σύνολο Metallon της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών [ΚΟΑ] που απαρτίζεται από διακεκριμένους μουσικούς της πρώτης συμφωνικής ορχήστρας της χώρας μας στα χάλκινα πνευστά που αποτελούν κορμό κάθε μπάντας. Το Metallon θα ανοίξει την Πασχαλινή συναυλία το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έργα σχετιζόμενα με την λατρεία των ημερών.
Την Παρασκευή 26 Απριλίου, παραμονή της συναυλίας, οι μουσικοί της ΚΟΑ θα συναντηθούν και θα «συζητήσουν μουσικά» με όλα τα μέλη της ιστορικής Μπάντας της Φιλαρμονικής. Αυτά τα δρώμενα, ιδιαίτερα σημαντικά για όσους αγαπούν και ασχολούνται με την μουσική, υλοποιούνται αποκλειστικά χάρη στην γενναιόδωρη αρωγή χορηγών, και των μελών της ΦΣΚ που με την συνδρομή τους συντηρούν μία παράδοση 186 ετών – την δωρεά εκπαίδευση σε όργανα μπάντας. Για την ιδιαίτερα τιμητική παρουσία του Metallon της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΣΚ  ευχαριστεί θερμά τους δύο Μεγάλους Χορηγούς – ξενοδοχείο White Rocks και την εταιρεία PLORI Capital.
 Σας περιμένουμε να σας ευχηθούμε μουσικά Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.