Πολιτισμός

Το μουσικοχορευτικό συγκρότημα ABRACEVIC στον Πόρο και στο Αργοστόλι

181views

        Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», ο Δήμος Αργοστολίου φιλοξενεί στην Κεφαλονιά σε συνεργασία με τον επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας κ. Β. Ρουχωτά  το μουσικοχορευτικό συγκρότημα ABRASEVIC από την αδελφοποιημένη με το Αργοστόλι, πόλη SABAC της Σερβίας, και σας καλεί να γνωρίσετε τους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας του.

Την Δευτέρα 25/7 χορεύουν και  γλεντούν στην Πλατεία του Πόρου Συνδιοργάνωση: Δήμος Αργοστολίου & Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος (Ε.Ε.Τ.Β.Α.) Πόρου Κεφαλληνίας  ΑΤΡΟΣ.

Την Τρίτη 26/7 στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι από τις 9:00μμ,  παρελάζουν στους πεζόδρομους της πόλης και φτάνοντας  στην πλατεία μας παρουσιάζουν ένα χορευτικό υπερθέαμα.

 Την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 9.00μμ, μας διασκεδάζουν στην πλατεία των Διλινάτων σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Διλινάτων.

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.