Πολιτική

Το μήνυμα των υποψηφίων της Κοινότητας Λακήθρας με τη “Δημοτική Συμπολιτεία”: Η ανάπλαση της πλατείας αποτέλεσε μια καίρια αισθητική αναβάθμιση του οικισμού

283views

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΗΘΡΑΣ

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

η τετραετία που έρχεται, βρίσκει την κοινότητα μας πιο ανανεωμένη και έτοιμη να ατενίσει το μέλλον, χάρη στον αγώνα που πραγματοποιήσαμε όλοι μαζί για καλύτερες συνθήκες στο χωριό μας. Η ανάπλαση της πλατείας αποτέλεσε μια καίρια αισθητική αναβάθμιση του οικισμού, ενώ η αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων ένα μείζονος σημασίας έργο προτεροποίησης της υγείας και της ποιότητας ζωής στην Λακήθρα. Ζητάμε, λοιπόν, την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να συνεχίσουμε μαζί, προτάσσοντας μια ακόμα πιο δραστήρια πολιτική για την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τη νεολαία στο χωριό μας, για να αναβαθμίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα σχολικά μας κτίρια.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΗΚΡΑΣ

ΒΙΝΙΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΚΟΜΠΟΘΕΚΡΑ ΚΟΥΡΟΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΜΕΝΑΓΙΑ ΑΡΕΤΗ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ, Αγρότισσα

ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Πυροσβέστης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.