Κοινωνία

Το ΓΕΛ Ληξουρίου συμμετείχε στο πρόγραμμα Βουλή των εφήβων

73views

Για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα Βουλή των εφήβων, του ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές και στις μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, καθώς και των Ελληνικών Λυκείων του εξωτερικού.

Τακτική έφηβη βουλευτής αναδείχθηκε η Κατερίνα Δ. Μεσσάρη με αναπληρωματική την Διονυσία Δ. Παριώτη, μαθήτριες της Α΄ Λυκείου.

Υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος  ήταν οι κ. Ευαγγελία Τζουλιαδάκη και Φοίβη Ρίζου.

Το θέμα φέτος ήταν  «Αφοπλίζοντας τη βία», ιδιαίτερα επίκαιρο και ενδιαφέρον προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μαθητριών/μαθητών με πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.

 Οι εργασίες της ΚΖ΄Συνόδου θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2023 και περιλαμβάνουν: συζητήσεις σε ομάδες και σε ολομέλεια, βιωματικές δράσεις και εργαστήρια και εκδηλώσεις πολιτισμού.

-Ο-

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.