Κοινωνία

Το βραβείο «Αυθεντικότητας, έμπνευσης, επιχειρηματικότητας και συνεχούς συνεργασίας» απονεμήθηκε στoν NICOFILIMON

194views

«Μέσα στο ζοφερό κλίμα ημερών που ζούμε, έρχονται κάποιες όμορφες και σοβαρές δράσεις που μας δίνουν ελπίδα και φως για το μέλλον!»

Το βραβείο «Αυθεντικότητας, έμπνευσης, επιχειρηματικότητας και συνεχούς συνεργασίας» απονεμήθηκε στoν NICOFILIMON.

Μία ακόμα τιμητική διάκριση για τον σχεδιαστή, που καταφέρνει πάντα να διαφημίσει τον τόπο του και το νησί του στην Αθήνα και ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τα κοσμήματά του.

Στη εκδήλωση  A JEWEL  MADE IN GREECE  που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο από 25 έως 28 Φεβρουαρίου, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Nicofilimon ακα Νίκος Γαρμπής, έδωσε ένα δυναμικό και εντυπωσιακό παρόν με τη παρουσίαση της νέας του συλλογής «A Dream of Elegance» εμπνευσμένη από το σπήλαιο της Μελισσάνης.

Το Α JEWEL MADE IN GREECE,  ξεκίνησε  το ταξίδι του πριν από μία δεκαετία, με γνώμονα τη διάδοση και αναγνώριση του αποτυπώματος του ελληνικού κοσμήματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας  σε όλο κόσμο. Ήδη μετρά δεκάδες παρουσιάσεις, συμμετοχές και επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά την υφήλιο.

Στη τριήμερη εκδήλωση  που πρωτοστάτησε η δημιουργικότητα κα η καινοτομία, ο σχεδιαστής ξεχώρισε με τις  δημιουργίες του. Η εκδήλωση  ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών των θεσμοθετημένων ετήσιων βραβείων.

Το βραβείο «Αυθεντικότητας, έμπνευσης, επιχειρηματικότητας και συνεχούς συνεργασίας» απονεμήθηκε στoν NICOFILIMON, αναγνωρίζοντας για ακόμη  μία φορά, πέρα από τα όρια του νησιού του την αξία  του,  και την βαθιά του γνώση  στο κόσμημα.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.