Πολιτισμός

Το έκθεμα του μήνα στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη-Διαδικτυακή ομιλία με θέμα «Κλιματική αλλαγή:  τo παρελθόν, το  παρόν και  το μέλλον του πλανήτη μας»

49views

 

 

  • ΤΟ ΕΚΘΕΜΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 

Το Έκθεμα του Μαρτίου 2024 παρουσιάζεται από τον πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Πέτρο Πετράτο. Πρόκειται για ένα σύντομο ιστορικό της σπουδαίας εφημερίδας του Μαρίνου Αντύπα «Ανάστασις» με φωτογραφίες κάποιων φύλλων από το Αρχείο Παναγή Στ. Πατρίκιου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης. Οι σχετικές πληροφορίες είναι ήδη αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης μας: http://vivl-lixour.kef.sch.gr

  • ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, η Ιακωβάτειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη – Μουσείο Ληξουρίου και το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενημερώνουν ότι  ομιλητής στη διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση του Μαρτίου 2024 θα είναι ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, φυσικός – μετεωρολόγος, με θέμα: «Κλιματική αλλαγή:  τo παρελθόν, το  παρόν και  το μέλλον του πλανήτη μας».

Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για το χρόνο και τον τρόπο παρακολούθησης της διαδικτυακής ομιλίας και για τη διαδικασία συμμετοχής στη συζήτηση, που θα ακολουθήσει.

 

 

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                   ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.